La música omple el penúltim dia de la Festa Major de la Floresta

Un vermut musical i concerts nocturns, protagonistes d'aquest dissabte


  • Comparteix:

Un dels moments del vermut musical / Foto: Cugat Mèdia

Un dels moments del vermut musical / Foto: Cugat Mèdia

El penúltim dia de la Festa Major de la Floresta ha estat marcat per les activitats de caire familiar. El Casino de La Floresta s'ha omplert de color amb l'espectacle infantil 'Walo World, invasión de colores' a càrrec del pallasso Mr. Copini. Després, els florestans han pogut gaudir d'un vermut musical amb les actuacions de 'La última y nos vamos' amb José Rumba i DJ Izaskun. La nit es tanca amb diferents concerts nocturns.

El membre del Senglar Cultural i la Comissió de Cultura del Consell de Barri, Joan Rosés, es mostra satisfet amb la participació de les dues activitats. 'L'espectacle de globus per a tots els públics ha anat molt bé i s'ha omplert tot'. El vermut també ha tingut gran acollida entre els florestans, ja que s'ha mantingut la major part de l'aforament de l'activitat anterior.

El dia s'ha tancat amb una sèrie de concerts a les pistes poliesportives amb les actuacions de Banda Patilla, G de Gato i un concert de Dj Martín Crocs i Dj Raiber.


Joan Rosés

Primer, a les onze hi ha hagut un espectacle de globus per tots els públics amb un pallasso que ha anat molt bé i s'ha omplert tot. Ara, el mateix públic està passant al vermut musical on tenim a 'La última y nos vamos' amb José Rumba i, després, la DJ Izaskun. I estarem aquí fins a les dues i mitja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.