L'escola Thau compleix un quart de segle a Sant Cugat amb un projecte consolidat

El centre educatiu commemora els 100 anys de Joan Triadú, fundador de l'escola


  • Comparteix:

Imatge de l'acte de celebració dels 25 anys del Thau Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge de l'acte de celebració dels 25 anys del Thau Sant Cugat / Foto: Localpres

L'escola Thau ha celebrat els 25 anys de Sant Cugat aquest dissabte amb un acte marcat per un projecte educatiu consolidat a la nostra ciutat. Més de 1.000 alumnes integren aquest centre educatiu sota el lema 'A dins de classe soc feliç', promogut pel pedagog i fundador de l'escola, Joan Triadú. Precisament aquest 2021 es commemoren els 100 anys del naixement d'aquest personatge capdalt a l'història del centre.

L'escola va néixer el 1996 amb 128 alumnes i actualment supera els 1.000. El creixement qualitatiu i quantitatiu és un dels arguments més sòlids d'aquesta escola, ubicada al polígon de Can Sant Joan.

Thau Sant Cugat pertany a la Institució Cultural del CIC que també aglutina Thau Barcelona nascut el 1963. Joan Triadú va ser l'ideòleg d'aquest projecte.

La directora de l'escola santcugatenca, Mònica Santamaria, ha lloat l'evolució i la progressió del centre durant aquests 25 anys i el futur del projecte.

L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa, Mireia Ingla, acompanyada de la regidora d'Educació, Pilar Gorina. Ingla ha ressaltat el llegat de Joan Triadú en una aposta de gran valor per a la nostra ciutat.

Més de 200 assistents de diferents generacions han assistit a l'acte i on s'han habilitat tres espais de joc. Un conte- conte amb castellers, una obra de teatre de Joan Triadú i una exposició amb l'eslògan, 'A classe soc feliç'.




Mònica Santamaria

Volem seguir ajudant en el creixement dels infants. Joves compromesos amb el seu entorn.

Mireia Ingla

El llegat d'algú que va tenir la capacitat i l'encert d'envoltar-se de dones i homes que van saber revelar-se des de la intel·ligència, la mà esquerra i la generositat contra el fatalisme mandrós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.