Consulta aquí la classificació de la Marxa Infantil

El repartiment de premis serà el 6 de novembre, a les 10 h, a la plaça de Pep Ventura


  • Comparteix:

Alguns dels participants durant la Marxa / Foto: Cugat Mèdia

Alguns dels participants durant la Marxa / Foto: Cugat Mèdia

Ja s'han donat a conèixer les classificacions de la Marxa Infantil de Regularitat d'enguany. Roger Pacheco i Laia Campos han estat els primers classificats, seguits, en segon lloc, per Jan Saltiveri i Quim Castellà i, en tercer lloc, per Teo Grau i Biel Molinos. Pel que fa als premis de les escoles, el Pins del Vallès ha estat el centre amb menys penalització dels primers 10 classificats i el Joan Maragall s'ha endut el premi per ser el centre educatiu amb més participants. El premi a la classe d'una escola amb més participants serà per 5è A del Pins del Vallès. L'entrega de premis serà el dissabte 6 de novembre, a les 10 h, a la plaça de Pep Ventura.

Rebran trofeus les 75 primeres parelles classificades, i també es repartiran alguns trofeus especials de la mà de Televisió de Sant Cugat (als classificats número 35, Gaia Colombatti i Isabella Tanushi), Tot Sant Cugat (als classificats 36, Roger Cisteró i Immanol Cosio) i Sprint Idiomes (als classificats 48, Núria Casas i Laia Pascual).

També seran premiats els guanyadors del concurs de dibuixos, que es va celebrar el gener de 2020, Sara Martínez, de La Farga, pel cartell, i Maties Passola, del Pins, per la samarreta.

CLASSIFICACIÓ PER PARELLES


CLASSIFICACIÓ PER ESCOLES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.