L'Asociació Anita impulsa un projecte de telemedicina en cures pal·liatives a domicili

La iniciativa, dotada amb gairebé 200.000 euros, es desenvolupa a l'Hospital Sant Joan de Déu


  • Comparteix:

Imatge de la donació / Foto: Sant Joan de Déu

Imatge de la donació / Foto: Sant Joan de Déu

L'Asociación Anita de Valldoreix impulsarà amb 198.317 euros un projecte de telemedicina per millorar l'assistència a domicili dels pacients d'oncologia amb necessitats pal·liatives. Es tracta d'una iniciativa amb què l'entitat col·labora amb l'Hospital Sant Joan de Déus i que compta amb el suport de l'EMD de Valldoreix, que hi ha aportat 2.000 euros.

L'Asociación Anita és una de les donants fundadores del Pediatric Cancer Center Barcelona. L'increment de l'augment en la demanda d'atenció a domicili de la unitat de cures pediàtriques del Sant Joan de Déu (de 200 a més de 1.000 visites anuals), s'ha hagut de buscar noves maneres per garantir el bon servei als pacients. I, precisament, amb la donació d'Anita de gairebé 200.000 euros es podrà posar en marxa un sistema que permetrà la interacció a distància entre pacients i família i professionals, que podran fer un monitoratge a domicili.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.