De Rubí a Sant Cugat, passant per Còrdova i Barcelona: Pastas Gallo s'instal·la a la ciutat

La famosa empresa de pasta, nascuda fa 75 anys, ha escollit el nou edifici d'oficines del carrer Cerdanya


  • Comparteix:

La nova seu central de Pastas Gallo, situada al carrer Cerdanya. / Font: Cugat Media

La nova seu central de Pastas Gallo, situada al carrer Cerdanya. / Font: Cugat Media

Pastas Gallo traslladarà les oficines centrals de Barcelona a Sant Cugat abans que acabi l'any. Tal com ha avançat el diari 'Expansión' i ha pogut confirmar Cugat Mèdia, la companyia s'instal·larà definitivament el desembre en el nou edifici d'oficines del carrer de Cerdanya. L'arribada coincideix amb el 75è aniversari de Pasta Gallo, nascuda a Rubí l'any 1946, i que després de passar per diverses seus, s'instal·larà a la ciutat.

La coneguda empresa Pastas Gallo va néixer fa 75 anys molt a prop de Sant Cugat, a Rubí, quan el seu fundador, José Espona, va comprar-hi una fàbrica de farina. Des de llavors, l'empresa no va parar de créixer i comprant i construint fàbriques de pasta per tot Catalunya, i també a Espanya: Terrassa, Granollers, Esparreguera o El Carpio (Còrdova).

La seva central, però ha estat a la Diagonal de Barcelona durant molts anys, fins aquest desembre, quan es traslladarà a Sant Cugat. L'any 2017, però, igual que altres grans empreses catalanes, va traslladar la seva seu social a una de les seves fàbriques fora de Catalunya, a El Carpio.

El 2019 els hereus de José Espona van vendre l'empresa familiar al fons d'inversió espanyol Proa Capital, que és qui ha decidit instal·lar les oficines centrals a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.