Una nova ambulància del grup Lafuente donarà servei a la zona de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'empresa assegura que així es reduirà el temps d'espera en el servei

L'empresa assegura que així es reduirà el temps d'espera en el servei

El grup Lafuente ha adquirit una nova ambulància, destinada a les urgències mèdiques, que tindrà la base a Rubí i donarà servei també a Sant Cugat. Els responsables de Lafuente asseguren que d'aquesta manera es reduirà el temps d'arribada de les ambulàncies, ja que ara el grup podrà cobrir cinc urgències mèdiques simultàniament. El nou vehicle, que es posarà en marxa a principis de març, compta amb més capacitat interior per acollir un equip mèdic i poder-hi instal·lar una incubadora.

Sant Cugat comptarà a partir del mes de març amb una nova ambulància que donarà cobertura, des de Rubí, a les urgències mèdiques del nostre municipi i el seu entorn.

Segons el director de Qualitat del Grup Lafuente, Francisco Cano, ara l'entitat podrà cobrir fins a cinc urgències simultàniament, amb la qual cosa es reduirà el temps d'espera de les ambulàncies.

Francisco Cano

Amb la nova adquisició es podran fer cinc serveis d'urgències simultaniament. El temps d'espera de les ambulàncies es veurà reduit.


El nou vehicle compta amb un espai interior més ampli que l'habitual, preparat per donar cabuda a un equip mèdic i per instal·lar-hi una incubadora. L'ambulància està preparada, segons ha explicat Cano, per donar un servei de suport vital avançat.

Francisco Cano

Es tracta d'una ambulància amb l'interior més ampli que pot donar cabuda a un equip mèdic, i que compta amb un equipament electromèdic avançat.


Recordem que el passat mes de novembre, l'alcalde, Lluís Recoder, li va enviar una carta oficial a la consellera de Salut de la Generalitat per mostrar-li la seva preocupació sobre les deficiències en el servei d'ambulàncies que pateix Sant Cugat, davant les queixes de nombrosos veïns que van denunciar retards de fins a 45 minuts en el servei.

El grup Lafuente, que té unes 50 ambulàncies i compta amb 108 professionals, dóna servei a totes les poblacions veïnes de Sant Cugat i Rubí, i treballa tant pel Servei Català de la Salut com per centres privats i particulars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.