'La botiga al carrer' torna a la Festa Major, el dia 28 de juny


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç ha programat com cada any, nombroses activitats per celebrar la festa major. La més esperada és la botiga al carrer, un bon esforç més per part dels botiguers per apropar-se als santcugatencs.

Tots aquells botiguers que ho desitgin, estiguin associats o no a Sant Cugat Comerç, podran participar en aquesta iniciativa de la botiga al carrer. Durant el dia 28, les parades s'agruparan en diferents carrers i places per donar a conèixer els seus productes. Segons Maria Eulàlia Egea, presidenta de Sant Cugat Comerç, apropar-se als ciutadans és el principal objectiu d'aquesta iniciativa.

Mª Eulàlia Egea



Des de Sant Cugat Comerç s'espera que un total de 15.000 persones passin per les parades. Tots els participants podran optar a un dels tres premis de planes de publicitat al Tot Sant Cugat durant 4 o dues setmanes segons el premi. Maria Eulàlia Egea ha animat als botiguers a participar encara que enguany toqui fer-ho en divendres.

Mª Eulàlia Egea



A banda d'aquest concurs es farà el ja tradicional d'aparadors. El primer premi està dotat amb 600 euros, el segon amb 450 i el tercer amb 150. L'entrega de premi es farà durant el sopar de Sant Cugat Comerç el mes d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.