El rebuig contra la violència de gènere reuneix una trentena de persones a la Plaça Barcelona


  • Comparteix:

Una trentena de persones s'han aplegat a la Plaça de Barcelona aquest divendres al vespre per fer un minut de silenci en recodatori de totes les víctimes de la violència de gènere. Durant l'acte el regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau, ha llegit un text de Michael Kaufman, que ha servit per reflexionar sobre que s'hauria de fer per acabar amb aquest tipus de violència.

Que la gent s'estimi i es senti estimada i que l'home aprengui a ser home. Aquestes són les dues condicions que permetrien acabar algun dia amb la violència de gènere, segons Michael Kaufman, membre de la Campanya del Llaç Blanc de Canadà i autor del text que ha llegit en regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau. Escoltem-lo.

Jaume Tubau

Kaufman diu que la violència domèstica no s'acabarà de la nit al dia, només ho farà quan l'home aprengui a ser home


Tubau ha volgut assenyalar la necessitat de continuar amb les concentracions mensuals de rebuig a la violència ara que hi ha gent que considera que s'han allargat massa. En aquest sentit ha volgut animar a altres poblacions per tal que facin com Sant Cugat i sortin al carrer per dir no a qualsevol tipus de violència.

Jaume Tubau

Sé que hi ha algú que ha comentat que les manifestacions ja duren massa, però lamentablement hi continuarà havent violència de gènere i crec que és bo que ens troben per concentrar-nos i que altres pobles s'hi sumin


La propera concentració es celebrarà el proper dilluns 21 i no el divendres 25 com tocaria perquè és Divendres Sant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.