L'alcalde anuncia millores pel barri de Sant Francesc coincidint amb l'enderrocament de l'antic escorxador


  • Comparteix:

L'enderrocament permetrà ampliar el parc Cerdà i reobrir el nou vial del Torrent d'en Xandri

L'enderrocament permetrà ampliar el parc Cerdà i reobrir el nou vial del Torrent d'en Xandri

Unes 200 persones han assistit aquest diumenge a la festa d'enderrocament de l'antic escorxador municipal, ubicat a l'avinguda Ragull. La desaparició d'aquest equipament permetrà ampliar el parc Cerdà i reobrir el nou vial del Torrent d'en Xandri, que connectarà les avingudes Ragull i Cerdanyola, i suposa un pas més en les millores del barri de Sant Francesc. Així ho ha afirmat l'alcalde, que ha anunciat la construcció de nous equipaments a la zona com l'Escola Oficial d'Idiomes.

Veïns i membres del consistori han celebrat aquest diumenge al matí l'enderrocament de l'antic escorxador de l'avinguda Ragull, en un acte que no només ha tingut un caràcter físic, sinó també simbòlic. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat que aquest enderroc no és més que un nou pas per millorar el barri de Sant Francesc i dotar-lo de més equipaments.

Lluís Recoder

Aquest enderroc és el símbol de moltes coses que van desapareixent i coses que van canviant per bé. Tot això ens dóna la continuitat d'un procés que anireu veient en els pròxims mesos com a agafant forma


Recoder, a més, ha recordat que en el futur el barri comptarà amb altres equipaments, com l'Escola Oficial d'Idiomes i amb la segona promoció d'habitatge públic per a gent gran, entre d'altres. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

D'aquí poc temps trindrem el quart institut de la iutat, fa po es va fer la nova escola Collserola, ara fa dos cursos va entrar en funcionament la segona línia, l'escola oficial d'idiomas, a la plaça del Coll estem treballant per fer la segona promoció d'habitatge públic per gent gran


La desaparició de l'antic escorxador permetrà ampliar el parc Cerdà i reobrir el nou vial del Torrent d'en Xandri, que connectarà les avingudes Ragull i Cerdanyola, i farà possible desviar finalment l'itinerari de l'autobús municipal del seu pas per la plaça d'en Coll. Recordem que el nou escorxador municipal, que va començar a funcionar el passat 7 de desembre, està ubicat a la carretera de Rubí a Molins de Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.