Pares i mares ha pogut conèixer aquest diumenge l'oferta educativa dels centres públics de la ciutat


  • Comparteix:

La Diada ha comptat amb l'actuació de l'Esbart i els Bastoners de Sant Cugat

La Diada ha comptat amb l'actuació de l'Esbart i els Bastoners de Sant Cugat

La plaça de l'Om i els Jardins del Monestir han acollit aquest diumenge la Diada de l'Ensenyament Públic amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta i els serveis dels centres públics de la ciutat. Durant la Diada, organitzada per la Comissió d'Ensenyament Públic de Sant Cugat, s'han pogut consultar diversos plafons explicatius sobre tots els centres d'ensenyament públics, gaudir d'algunes actuacions i participar en tallers educatius per a nens i nenes, en un acte festiu i reivindicatiu alhora.

Pares i mares han pogut conèixer aquest diumenge al matí l'oferta educativa i els serveis que presenten els centres d'ensenyament públics de la nostra ciutat. Durant tres hores, els participants a la Diada han pogut consultar diversos plafons educatius, participar en tallers i gaudir de les actuacions de l'Esbart i els Bastoners de Sant Cugat. L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat molt positivament la Diada i ha destacat la cohesió entre professors i pares.

Lluís Recoder

Jo veig dues coses: la primera, la cohesió entre els equips docents i els pares i mares, i la segona, fer que les escoles surtin al carrer


Per la seva banda, la tinent d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, ha destacat el caràcter festiu de la Diada, on s'han pogut intercanviar opinions i buscar camins per que l'escola pública de Sant Cugat continuï creixent. L'escoltem.

Àngels Solé

Penso que és una jornada esplèndida per què s'ha intentat organitzar una jornada festiva més que no un saló de l'ensenyament


Des de la Coordinadora d'AMPAs, però, si bé han buscat fer una jornada festiva, no s'han estat de portar a terme algunes reivindicacions, com l'acabament del quart IES i la construcció d'un cinquè i de més escoles bressol. Així ho ha explicat el seu president, Ernest Ferran.

Ernest Ferran

Vem decidir fer una matiné que fos festiva, que ensenyés els pares que l'escola pública està viva i funciona tot i que encara hi hagi temes a reivindicar, com la construcció


En edicions anteriors, la Diada de l'Ensenyament Públic durava tot el cap de setmana. En aquesta quarta edició, però, les activitats s'han concentrat en un sol dia i s'ha optat per fer-la amb un caràcter més festiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.