Els veïns de l'entorn del Monestir satisfets per l'enderrocament de l'antic escorxador


  • Comparteix:

Els veïns demanen, però, més millores al barri

Els veïns demanen, però, més millores al barri

Els veïns del barri del Monestir i Sant Francesc es mostren satisfets per l'enderroc de l'antic escorxador i per poder obrir, d'aquesta manera, una alternativa de circulació per poder accedir a l'avinguda de Cerdanyola. Ara, però, esperen que es continuïn fent més accions per millorar el barri, ja que de moment consideren que l'equip de govern actua amb excessiva lentitud per resoldre els seus problemes.

L'enderroc de l'escorxador, l'ampliació del parc Cerdà i la reobertura del nou vial del Torrent d'en Xandri han significat un pas molt important per als veïns del barri de l'entorn del Monestir per poder seguir amb el procés de vianantització. L'enderrocament, que ha començat aquest diumenge, suposa pels veïns l'obertura 'imprescindible' del tap de circulació per aconseguir el barri que volen. Així ho ha explicat Jordi Molgó, president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir.

Jordi Molgó

A nosaltres ens significava un pas molt important per poder en sèrio amb l'eix de vianants. Ara ja només queda la part de la plaça d'en Coll, i ara, a l'enderrocar l'escorxador, tindrem l'alternativa de circulació per poder entrar a la carretera de Cerdanyola


Els veïns de la zona també han manifestat la seva satisfacció perquè aquest enderrocament suposa la fi dels problemes de males olors, que tal i com han recordat, eren una gran molèstia, sobretot a l'estiu. Escoltem l'opinió d'alguns d'aquests veïns.

Veïns

Trobo que és una manera de fer molta despesa al poble i de no projectar-ho bé. A l'estiu feia massa olor, i el carrer li donarà vida. Era el millor que podien fer; a l'estiu era horrorós, i ara ho aplaudeixo


Els veïns del barri s'han felicitat també de l'anunci de nous equipaments, com l'Escola Oficial d'Idiomes, que consolidarà una àrea de centralitat educativa a la zona, o un nou casal i pisos de Promusa a la plaça d'en Coll. Tot i això, consideren que els passos que s'estan fent a la zona són massa lents encara. Entre les seves demandes, destaquen un Casal de barri o l'arranjament de les pistes de Sant Francesc, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.