Toni Ramon destaca el salt qualitatiu que s'ha fet en Polítiques Socials i Joventut


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, s'ha acomiadat de la seva àrea amb una valoració positiva. Ramon ha destacat el Pla Local de Joventut, les millores en habitatge públic i en solidaritat i cooperació com les principals accions engegades en els últims quatre anys.

Toni Ramon ha destacat els 10 eixos i les 140 propostes que s'han tirat endavant en les polítiques de Joventut a Sant Cugat. El màxim responsable polític d'aquesta àrea considera que per primera vegada la nostra ciutat té unes veritables polítiques transversals en matèria de Joventut.

Toni Ramon

Per primera vegada Sant Cugat té polítiques transversals de joventut. El departament ha experimentat un canvi important.


D'altra banda, Ramon ha explicat que els objectius marcats en habitatge públic s'han assolit amb bona nota. En aquest sentit, ha destacat les noves centralitats que s'estan construint a Vullpalleres i Can Mates i els expedients oberts pel mal ús de l'habitatge públic.

Pel que fa a Polítiques Socials, Toni Ramon ha destacat, sobretot, la fita aconseguida en matèria de Solidaritat i Cooperació. El republicà considera que no només s'ha fet un salt quantitatiu sinó també qualitatiu.

Toni Ramon

Hem aconseguit l'1% en Solidaritat i Cooperació. Això són 600.000 euros de pressupost. Tant important com el pressupot és haver definit unes línies estratègiques. Enteníem que si feiem un salt quantitatiu s'havia de fer un salt qualitatiu.


Amb tot, Toni Ramon ha explicat que encara hi ha coses pendents i ha posat com a exemple un projecte de comunicació jove com a iniciativa que encara no s'ha pogut tirar endavant. És per això que ha demanat al futur responsable d'aquestes àrees que continuï mantenint el ritme i millorant aquestes qüestions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.