GISA dóna dos caps de setmana a l'empresa constructora del CEIP L'Olivera per canviar les plaques del fals sostre


  • Comparteix:

Avui hi ha prevista una altra reunió amb tècnics de l'empresa, Generalitat i Ajuntament per veure l'estat de les obres

Avui hi ha prevista una altra reunió amb tècnics de l'empresa, Generalitat i Ajuntament per veure l'estat de les obres

La constructora GISA ha instat al contractista TEYCO S.L., responsable de la construcció del CEIP Olivera, que procedeixi a la substitució de totes les plaques del fals sostre de l'escola durant els dos propers caps de setmana. En cas contrari, GISA ha anunciat que contractarà a una altra empesa constructora perquè executi els treballs.

L'empresa constructora GISA ha demanat al contractista TEYCO, S.L., responsable de les obres de l'escola Olivera, que arregli amb urgència els problemes sorgits arran del despreniment d'una part dels fals sostre del CEIP. D'aquesta manera, GISA insta a TEYCO a que substitueixi totes les plaques de l'escola, al llarg d'aquests dos propers caps de setmana per tal que els alumnes puguin reemprendre amb normalitat les classes.

En cas contrari, GISA ja ha anunciat que sinó es realitza correctament la feina, haurà de substituir l'empresa i contractar una altra perquè executiu la substitució de les plaques.

El director territorial d'Educació al Vallès Occidental, Eduard Galceran, ha assegurat que els treballs de substitució de les plaques comptaran amb la supervisió, 'les 24 hores', d'un tècnic del departament que al final de les obres certificarà la seguretat de les instal·lacions.

Eduard Galceran

No ens volem precipitar. La solució final tindrà totes les garanties de seguretat. Un tècnic d'Educació seguirà les obres durant les 24 hores i farà un certificat de seguretat.


Recordem que avui mateix hi ha prevista una reunió amb els tècnics de la constructora, del departament d'Educació, de l'Ajuntament i també un arquitecte independent designat per l'ampa, amb l'objectiu de veure com van els treballs i determinar si les classes es poden reprendre dilluns, tal i com s'havia anunciat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.