Un sindicat minoritari dins dels FGC comença aquest dilluns una sèrie d'aturades fins el 20 d'abril


  • Comparteix:

El sindicat de maquinistes de Ferrocarrils de la Generalitat Simaf, de caràcter minoritari, ha convocat una sèrie d'aturades en el servei que comencen aquest dilluns. El motiu de la protesta és el desacord d'aquest sindicat amb la manera com s'està negociant el conveni col·lectiu. La vaga es farà efectiva tots els dilluns i dimecres fins el 20 d'abril excepte el dilluns de Pasqua. Els serveis mínims a les hores puntes s'han fixat al 50% de 7 a 9 del matí i al 33% de 5 a 9 del vespre.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya espera que el fet que l'organització convocant, el Sindicat Independent de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris, Simaf-Semaf, tingui una representació mínima dins del comitè d'empresa, ja que només representa el 13%, faci que l'aturada tingui el mínim impacte possible per als usuaris.

Des de la direcció de l'empresa s'ha explicat que el sindicat ha sortit de les negociacions del conveni col·lectiu per als propers anys tot i haver acceptat inicialment participar en la mesa de negociació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.