L'Armada Espanyola arriba a Sant Cugat per reclutar nous soldats d'aquest cos de l'exèrcit


  • Comparteix:

Es tracta d'una campanya informativa del Ministeri de Defensa

Es tracta d'una campanya informativa del Ministeri de Defensa

Una furgoneta de l'Armada Espanyola estarà instal·lada durant tres dies, fins aquest dimecres, davant el Centre Cultural per facilitar informació sobre aquest cos de l'exèrcit. Es tracta d'una campanya informativa del Ministeri de Defensa que pretén també reclutar a nous soldats.

Des d'aquest dilluns, una furgoneta de l'Armada Espanyola està instal·lada davant del Centre Cultural i hi romandrà al llarg de tres dies, fins dimecres. La intenció és facilitar informació sobre aquest cos de l'exèrcit, el naval, però també de l'exèrcit terrestre i de l'aire.

Es tracta d'una campanya informativa del Ministeri de Defensa que pretén també reclutar a nous soldats i que s'està duent a terme per tot el territori espanyol. De moment, dins la província de Barcelona, ja han passat per Terrassa. Escoltem al brigada Diego Barba.

Brigada Diego Barba

Facilitem la inscripció a les proves per ingressar a l'armada espanyola. Però també donem informació sobre l'exèrcit terrestre i aèri.


Segons Barba, de moment a Sant Cugat encara no s'ha materialitzat cap sol·licitud d'inscripció a les proves però esperen, diu, que en els pròxims dies s'apropin ciutadans interessats en l'Armada. El fet que l'exèrcit s'hagi professionalitzat, diu el brigada, ha provocat que manquin soldats de reemplaçament. Barba també ha explicat que es percep un descens en el reclutament de nous ingressos a l'Armada Espanyola. L'escoltem.

Brigada Diego Barba

Hi ha una disminució de gent que s'apunta a l'armada. Abans teníem un abastiment de soldats de reemplaçament i la campanya en aquest sentit és per recordar que l'exèrcit és una altre opció.


A Terrassa, han tingut 19 visites i 9 entrevistes, quatre de les quals s'han fet a ciutadans estrangers. En aquest segon cicle d'inscripcions hi ha 217 places convocades per l'Armada Espanyola, 30 de les quals estan reservades a persones procedents de països de parla hispana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.