La JNC creu que les JERC haurien d'unir esforços amb ells per aconseguir millors tarifes pels santcugatencs als FGC


  • Comparteix:

Des de la JNC creuen que la proposta de les JERC d'aconseguir descomptes pels joves és complementària a la CiU perquè les estacions de Sant Cugat passin a ser zona 1 de la integració tarifària

Des de la JNC creuen que la proposta de les JERC d'aconseguir descomptes pels joves és complementària a la CiU perquè les estacions de Sant Cugat passin a ser zona 1 de la integració tarifària

La JNC de Sant Cugat convida a les JERC perquè s'uneixin a la campanya de CiU per aconseguir que Sant Cugat estigui dins la zona 1 dels FGC. Des de la JNC creuen que la proposta de les joventuts republicanes, que demanaven descomptes de fins el 50% per a joves, és independent de la proposta de CiU, però també complementària, i consideren que junts poden aconseguir més coses per a la ciutat.

La JNC de Sant Cugat proposa a les JERC que s'uneixin a la campanya que fa unes setmanes va engegar la secció local de CiU per aconseguir que Sant Cugat entrés en la zona 1 dels FGC.

El President de la JNC, Jordi Esteban, creu que la proposta de les JERC, que demanen descomptes de fins el 50% als ferrocarrils per als joves. és independent de la de CiU, però que també pot ser complementària. És per això, que creu oportú que les joventuts republicanes s'uneixin a la campanya engegada per CiU, en vistes a aconseguir més coses per a la ciutat.

Jordi Esteban

Nosaltres els volem convidar a que s'uneixin a la nostra proposta. Ell reclament majors descomptes per els joves. Creiem que aquestes dues propostes són independents, però alhora complementàries, i amés són necessàries.


En aquest sentit, Esteban considera que s'haurien de deixar de banda problemes polítics concrets entre les dues formacions, i col·laborar conjuntament per aconseguir els objectius comuns de millorar la vida dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.