Ajuntament i entitats consensuen els eixos estratègics de la segona fase del Pla de Ciutadania


  • Comparteix:

El projecte podria presentar-se a principis del mes de juny

El projecte podria presentar-se a principis del mes de juny

El Pla de Ciutadania podria presentar-se a principis del mes de juny. Així ho ha avançat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, que ha fet una valoració molt positiva del taller participatiu que s'ha realitzat aquest cap de setmana i que han servit per desenvolupar els eixos estratègics d'aquest projecte. La jornada ha posat de manifest que la necessitat de coordinació i informació són les principals demandes des les entitats que implicades en aquesta iniciativa.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, fa una valoració molt positiva dels tallers organitzats per l'Ajuntament, conjuntament amb l'entitat Desenvolupament Comunitari, que han servit per començar a definir actuacions per gestionar la diversitat cultural a Sant Cugat. Ramon considera que les entitats assistents a les jornades s'han implicat molt amb el procés participatiu. L'escoltem.

Toni Ramon

Faig una valoració molt positiva del taller de propostes de Pla de Ciutadania. La gent que va assistir va treballar molt i el taller va acabar amb un bon grui de propostes. Ara s'han d'ordenar i calendaritzar-ho.


El tinent d'alcalde ha anunciat també que esperen poder presentar el Pla de Ciutadania a principis de juny, per tal d'intentar consensuar un pla d'actuació amb les diferents entitats i grups polítics.

D'altra banda, Toni Ramon ha explicat que un dels primers objectius d'aquest Pla ha estat redibuixar la Taula d'Immigració, que és el punt de coordinació i de relació de totes les entitats que treballen sobre aquest àmbit. En aquest sentit, el tinent d'alcalde considera que a partir d'ara la Taula ha de seguir un altre camí, ja que des del consistori veuen positiu obrir-la a totes les entitats i associacions possibles per tal de millorar els resultats de les accions.

Toni Ramon

L'immigració està en fase d'assentament i ara la feina és una altra. Cal obrir la taula a noves entitats i associacions per tal de millorar els resultats de les accions.


Toni Ramon considera que les propostes amb més èxit durant les jornades han estat les d'assistència social i d'habitatge, i que les principals preocupacions són la coordinació entre entitats i col·lectius i la informació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.