Les subvencions per activitats per a joves s'incrementen enguany un 25% i arriben als 38.000 euros


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat destinarà enguany un total de 38.000 euros, un 25% més que l'any passat, a subvencionar entitats que desenvolupin projectes de dinamització juvenil. Els col·lectius interessats a optar a una d'aquestes ajudes tenen temps fins el dia 30 d'aquest mateix mes per presentar la seva sol·licitud.

L'àrea de Joventut del consistori es marca, com un dels seus objectius, recolzar el teixit associatiu de la ciutat i les seves activitats. Amb aquesta voluntat, aquest any 2005 s'ha incrementat en un 25% la partida destinada a subvencions per aquelles entitats privades sense ànim de lucre que vulguin engegar projectes dirigits al jovent santcugatenc.

D'aquesta manera, l'import total destinat a aquestes subvencions és de 38.000 euros, que segons ha explicat el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, es distribuiran entre 3 tipus d'activitats diferents: festa major, el programa Viu l'Estiu i les propostes anuals.

Toni Ramon

Una són festes majors, ja es va fer l'any passat amb un suport a les Barraques, i també es preveu un suport per les festes dels dustrictes, després per Viu l'Estiu, i evidentment les subvencions anuals.


Entre els principals requisits que es tindran en compte a l'hora de concedir o no aquestes subvencions, destaquen el fet de ser activitats o projectes de dinamització juvenil, amb una àmplia repercussió o participació, que s'obrin a la col·laboració amb altres col·lectius o que fomentin la llengua i la cultura catalana, entre d'altres.

Cal destacar també que aquesta és la primera vegada que el Servei de Joventut atorgarà les subvencions amb uns terminis independents a d'altres convocatòries de 'Ajuntament i amb uns criteris propis. Per a Toni Ramon, aquesta és una mostra més de la voluntat de suport i col·laboració de l'equip de govern amb el teixit associatiu i, concretament, amb les activitats per als joves.

Toni Ramon

Destacar aquest increment i voluntat de suport al teixit associatiu, no només via subvencions sinó també amb els programes i serveis que ofereix l'àrea, com el cicle de concerts joves o la Nit més Jove.


Les entitats que estiguin interessades a optar a una d'aquestes subvencions, poden recollir i lliurar els impresos de sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a les oficines dels districtes. El termini màxima de presentació de les sol·licituds és el dia 30 de març. Un mes després, aproximadament, es faran públiques les entitats i projectes que podran optar a aquestes ajudes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.