Proposen una multa de 6.000 euros pel treballador de Correus de Sant Cugat acusat d'agredir dos periodistes esportius


  • Comparteix:

La Comissió contra la Violència prohibirà l'accés als recintes esportius als dos acusats durant un màxim de 5 mesos

La Comissió contra la Violència prohibirà l'accés als recintes esportius als dos acusats durant un màxim de 5 mesos

La Comissió Nacional contra la Violència ha proposat una multa de 6.000 euros i la prohibició d'accés als recintes esportius per un període màxim de 5 mesos a un home de 39 anys, treballador de Correus a Sant Cugat, per ser un dels presumptes autors de l'agressió a dos periodistes del diari esportiu 'Blanc i Blau'. Fernando S.M.T., amb antecedents penals per desordres públics i lesions, va ser detingut el passat 8 de març i dos dies després va passar a disposició judicial acusat de participar en la pallissa.

Els incidents van succeir el passat 6 de març, després d'un partit de futbol disputat a Montjuïc entre l'Espanyol i el Llevant. La policia va detenir, 48 hores després, dos membres de les Brigadas Blanquiazules, un d'ells treballador de Correus a Sant Cugat, com a presumptes autors de l'agressió a dos periodistes esportius del diari 'Blanc i Blau'. Segons la policia, els dos 'ultres' van interceptar les seves víctimes a l'aparcament de l'estadi reservat per a la premsa i els van colpejar.

De la seva banda, el Consell d'Administració del RCD Espanyol va anunciar que es personarà com a acusació particular al judici i que expulsarà els presumptes agressors si es confirma que són socis del conjunt blanc-i-blau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.