Els Amics de la Unesco organitzen una tómbola benèfica per al projecte solidari que estan fent a Romania


  • Comparteix:

L'objectiu és recaptar 5.000 euros més per ajudar a finançar l'escola i el dispensari que estan construint a Roman

L'objectiu és recaptar 5.000 euros més per ajudar a finançar l'escola i el dispensari que estan construint a Roman

L'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat ha organitzat per avui i demà una tómbola benèfica al Casal de Cultura per tal de finançar un projecte solidari a Romania. Amb una aportació de 5 euros, tots els que vulguin participar podran aconseguir un objecte amb valor superior al preu dels tiquets. L'objectiu és arribar als 1.000 objectes cedits per part de particulars i poder recaptar així prop de 5.000 euros per tirar endavant la proposta.

Des de fa prop de 5 anys, l'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, conjuntament amb altres entitats internacionals, treballa en un projecte a una zona de Romania per construir una escola, un dispensari i unes granges. Per tal d'acabar el projecte solidari, que fins ara s'ha finançat amb aportacions particulars, l'entitat ha organitzat una tómbola benèfica que es celebra avui i demà a la Casa de Cultura per tal de recollir els fons necessaris per tirar endavant la proposta.

El president dels Amics de la Unesco, Llorenç Batchellí, explica l'objectiu d'aquest projecte a Romania.

Llorenç Bachellí

Volem aconseguir cinc mil euros més. El sector en que estem treballant és un sector molt necessitat i que fa anys que ja tenim un projecte iniciat i volem acabar abans que Romania entri a la Unió Europea.


L'objectiu de l'entitat és recollir prop de 1.000 regals, i per això fan una crida als ciutadans perquè hi col·laborin donant diferents objectes que estiguin en bon estat. Fins el moment, s'han recollit ja algunes obres d'art d'artistes locals així com també algun ordinador.

Els tiquets de la tómbola benèfica tenen un preu de 5 euros, i d'aquesta manera, tots els regals tindran un valor superior al del preu del tiquet.

Josep Andrés, membre dels Amics de la Unesco, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa, no només perquè es pot passar una bona estona sinó perquè s'està col·laborant amb un projecte solidari.

Josep Andrés

Crec que amb aquesta tómbola i amb la mòdica quantitat de 5 euros es poden treure coses boniques. És una bona ocasió per passar una bona estona i contribuir en aquest projecte.


Els regals donats per particulars es recolliran una setmana abans de la tómbola benèfica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.