La Guàrdia Civil localitza una furgoneta robada a Sant Cugat en una operació contra el tràfic de droga


  • Comparteix:

La Guàrdia Civil ha intervingut tres tones d'haixix que acabaven de ser desembarcades en una platja de Tarragona i ha detingut un dels presumptes traficants, que es disposava a descarregar la droga. La policia ha localitzat al lloc dels fets una furgoneta, robada a Sant Cugat el passat mes de febrer, que suposadament era utilitzada pels traficants.

La Guàrdia Civil va sorprendre els presumptes traficants en el lloc exacte on s'havia produït el desembarcament de la droga i en va detenir un, de 28 anys i veí de La Nou de Gaià, al Tarragonès. La resta dels que participaven en la descàrrega de l'haixix van aconseguir fugir.

En total, la Guàrdia Civil va intervenir a la platja dues furgonetes Mercedes amb matrícules falses i carregades amb 95 fardells que acabaven de ser desembarcats i que contenien 3 tones d'haixix, valorades per la policia en 4 milions d'euros.

En un camí pròxim a la cala Platja Fonda, a més, es va trobar una altra furgoneta, de la marca Iveco, també amb matrícula falsa i que havia estat robada el passat 24 de febrer a Sant Cugat. El vehicle estava carregat amb 28 bidons de gasolina de 25 litres cadascun.

El jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona ha assumit la investigació del cas. El detingut ha passat a disposició judicial acusat d'un delicte contra la salut pública. Mentrestant, la Guàrdia Civil manté oberta l'operació per localitzar les persones que van aconseguir fugir del lloc del desembarcament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.