Mayor Zaragoza i Francisco Rico, plats forts del nou trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària


  • Comparteix:

El trimestre es tancarà amb un recital de piano

El trimestre es tancarà amb un recital de piano

Una conferència a càrrec de Federico Mayor Zaragoza titulada 'Un altre món és possible' i les explicacions sobre el Quixot a càrrec de l'acadèmic santcugatenc Francisco Rico són els plats forts de la programació del nou trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran (AEU). El trimestre clourà amb la participació de la concertista internacional Maria Luisa Cantos, que oferirà una xerrada sobre la història de la música i un recital de piano.

En total, durant els propers mesos d'abril, maig i juny, es tractaran deu temes d'àmbits com les ciències, l'economia, humanitats, cinema i geografia, entre d'altres, que ompliran el programa del tercer trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran.

La conferència de l'exministre d'Educació i exdirector general de la Unesco, Federico Mayor Zaragoza, titulada 'Un altre món és possible', serà un dels actes més destacats del programa. A més, l'Any del Llibre i la Lectura també tindrà la seva especial representació, amb una conferència sobre el Quixot, a mans del comissari de l'Any del Quixot i membre de la Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua, Francisco Rico, afincat a Sant Cugat.

El president de l'Aula d'Extensió Universitària, Antoni Monerris, ha destacat aquestes dues xerrades per la gran transcendència professional dels conferenciants.

Antoni Monerris

Com a fets extraordinaris aquest trimestre no només tindrem al senyor Federico Mayor Zaragoza sinó que també tindrem al senyor Francisco Rico. Una persona importantíssima en temes del Quixot.


El trimestre finalitzarà amb una jornada especial dedicada a la història de la música. L'acte de cloenda previst pel proper mes de juny anirà a càrrec de la concertista internacional Maria Luisa Cantos, presidenta de la Fundació Música Espanyola a Suïssa. Monerris ha volgut remarcar que aquest acte de cloenda del tercer trimestre està adreçat a tota la societat santcugatenca.

Antoni Monerris

Intentem fer una cloenda que no només s'apropi a les persones associades a les Aules, sinó oberta a tota la societat de Sant Cugat. Pensem que la llavor que s'està fent cada any s'ha de transformar en alguna cosa oberta a tota la societat.


El trimestre també comptarà amb diverses visites per complementar xerrades de trimestres anteriors. Els socis de l'Aula d'Extensió Universitària podran participar en una visita guiada a Montserrat, a la redacció de La Vanguardia, un viatge a Suïssa i una visita al Cosmocaixa, entre d'altres.

Recordem també que l'organització de l'Aula d'Extensió Universitària ofereix una promoció especial per tal que aquells que no siguin socis i que vulguin gaudir de les conferències conjuntes fins el juny puguin fer-se socis numeraris per 20 euros. A més, el socis numeraris també inscriure's als seminaris d'extensió, a les aules itinerants i als viatges culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.