Els instituts se sumen aquesta setmana a les jornades de portes obertes


  • Comparteix:

El proper dilluns comença el període de preinscripció pels centres d'infantil, primària i secundària

El proper dilluns comença el període de preinscripció pels centres d'infantil, primària i secundària

Els centres de secundària de Sant Cugat han començat aquesta setmana les jornades de portes obertes amb l'objectiu que els pares i mares puguin visitar-los i conèixer les seves instal·lacions i els serveis que ofereixen. D'altra banda, el proper dilluns, 4 d'abril, comença el procés de preinscripció als centres d'ensenyament de la ciutat.

Tal i com ja han fet les escoles d'educació primària, els instituts de la nostra ciutat obren durant aquests dies les seves portes a pares i mares per tal que aquests puguin conèixer de primera la mà les instal·lacions i els serveis que ofereix cada centre. D'aquesta manera, es vol facilitar a les famílies el procés de selecció del centre on estudiaran els seus fills i filles.

De moment, aquest dimarts ha estat el torn de l'IES Sant Cugat, avui dimecres les jornada de portes obertes és a l'Angeleta Ferrer i demà hi haurà l'opció de visitar l'IES Arnau Cadell. Precisament en aquest darrer, els pares i mares visitaran les actuals instal·lacions però podran veure les maquetes del projecte del nou edifici, que està previst que estigui enllestit per començar el curs al setembre. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde d'Educació, Àngels Solé.

Àngels Solé

Aquest any tenim l'IES Sant Cugat, que els pares se l'hauran d'imaginar. En principi estarà acabat al setembre, i potser és el cas més exepcional.


Solé també ha afegit, a l'espera que finalitzin totes les jornades de portes obertes, que en el cas dels centres de primària han funcionat molt bé. I és que com és habitual, aquesta iniciativa ha despertat un elevat nivell d'interès entre les famílies, que volen conèixer de prop les instal·lacions i l'equip que es farà càrrec de part de l'educació dels seus fills. Escoltem Àngels Solé.

Àngels Solé

Hi ha escoles que tenen més demanda d'entrada, en funció del lloc on viu la gent, dels interessos, també el fet que siguin noves sol ser un element, però hi ha un nivell elevat d'interès en general.


Un cop les visites als diferents centres d'ensenyament hagin finalitzat, a partir del proper dilluns, 4 d'abril, s'obrirà el període de preinscripcions per infantil, primària i secundària. El termini s'allargarà fins el dia 15.

D'altra banda, en els propers dies l'Ajuntament i el departament d'Educació de la Generalitat signaran un decret pel qual la nostra ciutat comptarà amb una Oficina Municipal d'Escolarització, que entre d'altres coses, incorporarà i regularà una comissió d'escolarització i una de planificació, que ja existien a la nostra ciutat però que ara dependran d'aquesta OME.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.