Sant Cugat Comerç s'acomiada avui amb un sopar després de 25 anys


  • Comparteix:

La vetllada estarà amenitzada per la companyia Teatre de Guerrilla

La vetllada estarà amenitzada per la companyia Teatre de Guerrilla

Sant Cugat Comerç diu avui el seu adéu definitiu amb un sopar que l'associació celebrarà al Claustre del Monestir. Abans però, hi haurà una assemblea extraordinària per tal de que s'aprovi i es tanqui l'exercici d'aquests últims mesos de funcionament de l'associació. La vetllada comptarà també amb una actuació de la companyia Teatre de Guerrilla i amb la presència de diferents personalitats de la ciutat i representants d'altres associacions de comerciants d'arreu de Catalunya.

Dir un adéu amb 'alegria i satisfacció'. Així es com els representants de Sant Cugat Comerç volen celebrar avui el comiat definitiu de l'associació, en un acte que constarà d'un sopar al claustre del monestir. Abans, però, hi haurà una assemblea extraordinària amb els prop dels 200 socis de l'entitat i que servirà per tancar l'exercici d'aquests últims mesos.

Així ho ha explicat la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, que ha afegit que provablement tancaran l'exercici amb un superàvit que es traspassarà a la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat.

Maria Eulàlia Egea

Tancarem l'exercici d'aquests ultims mesos amb un superàvit que traspassarem a la federació de comerciants de Sant Cugat.


Després d'aquesta assemblea extraordinària, la jornada prendrà un to més festiu amb un sopar que constarà d'un bufet i que estarà amenitzat per una actuació de la companyia Teatre de Guerrilla. Segons Egea, la intenció de l'associació és que el comiat es faci amb un somriure i amb la sensació de satisfacció per la feina feta per Sant Cugat Comerç en els darrers 25 anys.

Maria Eulàlia Egea

Primer hi haurà una assemblea amb els socis per tancar l'exercici d'aquests ultims mesos; després, al sopar, assistirà la companyia Teatre de Guerrilla que posarà el toc d'humor a la despedida.


La vetllada també comptarà amb el sorteig de varies minicadenes de música i a més s'obsequiarà els assistents amb un pòster d'una fotografia de grup dels socis de l'entitat.

El sopar comptarà amb la presència del president de l'Agrupació de Botiguers de Catalunya i el president de la Cambra de Comerç de Terrassa, així com de representants de tots grups municipals i de l'alcalde de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.