Creu Roja assumeix de nou la gestió del Centre Terapèutic de Malalties Neurològiques


  • Comparteix:

CAVIS era la responsable del servei des del 2001

CAVIS era la responsable del servei des del 2001

Creu Roja de Sant Cugat-Rubí torna a assumir la gestió del Centre Terapèutic de Malalties Neurològiques desprès de la signatura d'un acord amb la Fundació CAVIS, qui fins ara se n'ocupava. D'aquesta manera, queda assegurada la continuïtat d'aquest centre, que contribueix a millorar la vida dels qui pateixen malalties neuro-degeneratives i dels seus familiars.

Amb el traspàs de la gestió del Centre Terapèutic de Malalties Neurològiques des de la Fundació CAVIS a l'Assemblea de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí, queda assegurada la seva continuïtat. Així ho han afirmat tant l'alcalde, Lluís Recoder, com el tresorer de la Fundació CAVIS, Miquel Carbonell, i el president de l'assemblea local de la Creu Roja, Antoni Aguilera, en l'acte de signatura de l'acord.

Lluís Recoder ha volgut destacar que s'ha trobat la fórmula per donar continuïtat al centre, amb el traspàs de la seva gestió d'una entitat 'prestigiosa' com CAVIS a una d'altra 'd'igualment prestigiosa' i de caire internacional com Creu Roja. Recoder, a més, s'ha felicitat perquè els usuaris i familiars del centre poden veure com seguiran tenint el seu suport. L'escoltem.

Lluís Recoder

Els que han de celebrar més aquest acord són els usuaris i familiars que veuen com seguiran tenint el suport i ajuda dels professionals del centre


L'alcalde també ha volgut incidir en la importància de la tasca feta des del centre i que malauradament serà cada vegada més necessària per l'augment progressiu d'aquest tipus de malaties entre la població.

Antoni Aguilera, de la seva banda, ha destacat que aquest traspàs permetrà assumir part del dèficit que arrossega el centre com a conseqüència de l'elevat cost del servei que presta i que Creu Roja, amb més vies de finançament, pot eixugar més fàcilment que no pas la Fundació CAVIS. El president de Creu Roja de Sant Cugat-Rubí, a més, ha insistit en la línea de continuïtat que representa l'assumpció del control del centre per part de Creu Roja i com quedarà integrat dins dels diferents projectes que desenvolupa en favor dels més desafavorits.

Antoni Aguilera

Avui hem firmat un nou conveni de continuitat, quedant integrat el centre dins dels projectes que realitza la institució dins del seu àmbit territorial


Des de la Fundació CAVIS, el seu tresorer, Miquel Carbonell, s'ha sumat a les felicitacions per l'acord de continuitat establert i ha volgut destacar la feina feta des de la creació del centre l'any 1998, sota la iniciativa de Rosa Ribes i Albert Galiana.

Recordem que el Centre es va crear l'octubre de 1998, després de resultar premiat amb fons de l'Ajuntament de Sant Cugat i de la Comissió Europea, dins d'un programa del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Des de la seva fundació, Creu Roja Barcelona va assumir-ne la gestió fins el 2001, moment en que la coordinadora CAVIS es va constituir en fundació i va passar a gestionar el centre fins la signatura d'aquest acord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.