El Casal d'Avis de Valldoreix demana un nou supermercat a la zona de Can Cadena


  • Comparteix:

El Casal d'Avis de Valldoreix ha traslladat a l'EMD la demanda d'un nou supermercat a la zona de Can Cadena. L'entitat ha fet una enquesta entre els seus socis on es conclou que comprar a Valldoreix és un 33% més car que fer-ho a Sant Cugat, i s'assegura que els avis amb les pensions més baixes no es poden permetre comprar al costat de casa seva.

Les dades de l'enquesta, realitzada entre 99 membres del Casal, conclou que només un 8% dels enquestats compra a Valldoreix, mentre que el 70% ho fa a Sant Cugat i la resta, a Barcelona i a Rubí. El motiu sembla ser la diferència de preus. I és que, segons l'estudi, els preus de quatre establiments de Valldoreix, on compren la majoria dels enquestats, són un 33% superiors als d'un supermercat de referència de Sant Cugat.

Segons la presidenta del Casal d'Avis de Valldoreix, Isabel Castells, això fa que la gent gran que té pensions baixes no pugui comprar al costat de casa seva.

Isabel Castells

A Valldoreix és un 33% més car. A molts avis se'ls fa difícil arribar a fi de mes, sobretot als que tenen les pensions més baixes.


Aquestes dades han portat als membres del Casal a traslladar al govern de l'EMD la demanda d'un nou supermercat a Valldoreix, amb preus assequibles, que eviti que la gent gran amb menys recursos es vegi obligada a anar a Sant Cugat per realitzar les seves compres. Isabel Castells considera que el nou establiment hauria d'estar ubicat a la zona de la plaça Can Cadena, ja que aquest és l'emplaçament més cèntric.

Isabel Castells

La nostra proposta és que es faci un supermercat amb preus que no siguin cars a la zona de Can Cadena. Sembla el lloc ideal, perquè és cèntric i està prop del Casal.


El Casal d'Avis de Valldoreix ha creat una comissió que s'encarregarà de perfilar la proposta i de reunir-se amb l'equip de govern de l'EMD per plantejar la demanda. Recordem que l'EMD està elaborant un Pla Especial de Centralitat Principal, que previsiblement es presentarà aquest any, i que ja inclou una sèrie d'equipaments comercials a la zona de Can Cadena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.