La nit de Sant Joan s'encendran 5 fogueres


  • Comparteix:

Fins aquest migdia s'han presentat 8 sol·licituds per poder encendre una foguera durant la revetlla de Sant Joan. Els bombers han denegat tres permisos, després d'inspeccionar les condicions de seguretat.

La resta de fogueres ja han rebut la corresponent autorització, un cop s'ha verificat que compleixen les condicions de seguretat exigides. Entre d'altres mesures s'obliga a que la foguera estigui allunyada 15 metres de les façanes i dels cotxes estacionats. També s'exigeix el nom d'un responsable de cadascuna de les fogueres.

La majoria de fogueres es faran al centre de la ciutat, i només dues cremaran a Valldoreix i La Floresta.

Pel que fa les casetes de venda de petard el consistori n'ha autoritzat 5 situades a Coll Favà, Torre Blanca, Parc Central, Mira-Sol i la carretera de Rubí a tocar de la rotonda de l'hipòdrom.

D'altra banda, diumenge també s'han organitzat revetlles per celebrar Sant Joan. La més matinera és a les 9 del vespre a Mira-Sol organitzada pel Col·lectiu de la Gent Gran. Una hora més tard engega la revetlla a la Plaça del Centre de la Floresta. A les 11 hi ha revetlla a les Planes i la Plaça del Coll, i a les 12 començarà la Revetlla de Sant Joan a sant Cugat amb l'Orquestra Estrenos al Pla del Vinyet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.