La Residència, Centre de Dia i Casal Sant Cugat celebra el seu 13è aniversari


  • Comparteix:

Música, mags i una xocolatada han estat alguns dels actes de la festa

Música, mags i una xocolatada han estat alguns dels actes de la festa

La Residència, Centre de Dia i Casal d'Avis de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte els seus tretze anys d'existència. L'acte, inaugurat per l'alcalde, Lluís Recoder, ha comptat amb actuacions musicals, una xocolatada i l'actuació d'un mag, entre d'altres activitats.

L'actuació del grup musical Cantarell, els Bastoners de Sant Cugat, la Coral del Casal, una xocolatada, una bufada d'espelmes i el grup de Mags de l'Esperança han estat els actes que s'han portat a terme en aquesta jornada festiva. A l'acte hi ha assistit el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, i l'alcalde, Lluís Recoder, que ha inaugurat l'acte i que ha volgut destacar els moments que, com a alcalde, ha pogut gaudir amb la gent gran de Sant Cugat.

Lluís Recoder

Jo estic molt content de poder compartir una vegada més aquesta celebració. Són tretze anys dels quals jo com a alcalde n'he pogut compartir sis, i sempre dic de tot cor que els millors moments en la vida d'un alcalde són aquells que es comparteixen amb la gent gran del poble


Per la seva banda, la directora del centre, Alícia Puig, ha fet una valoració molt positiva dels tretze anys de funcionament de la Residència, Centre de Dia i Casal, i ha destacat la cohesió dels tres serveis i la seva integració en el municipi. L'escoltem.

Alicia Puig

Estem celebrant els anys de convivència del centre, de le stres àrees conjuntament, i la valoració és molt positiva. Amb els anys hi ha hagut una cohesió amb els tres serveis, integració al municipi, participació de tothom, ...


La celebració d'enguany no ha comptat amb la tradicional cantada d'havaneres, però com a novetat s'ha pogut gaudir de l'actuació del grup de Mags de l'Esperança.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.