La Ciutat Esportiva disposa ja de l'edifici social i de vestidors


  • Comparteix:

L'edifici donarà servei a les actuals instal·lacions construïdes però també a tots els equipaments que es facin a la Ciutat Esportiva

L'edifici donarà servei a les actuals instal·lacions construïdes però també a tots els equipaments que es facin a la Ciutat Esportiva

La Ciutat Esportiva de Sant Cugat compta ja amb l'edifici social i de vestidors, que ha de donar servei tant a les instal·lacions que ja hi ha fetes o en projecte com a tots els equipaments que es vagin construint a l'entorn. El nou edifici, que entrarà en funcionament en breu un cop Fecsa doni d'alta la llum, disposa de plaques solars per a l'aigua calenta sanitària i està adaptat per a les persones amb minusvalideses.

El projecte de la Ciutat Esportiva de Sant Cugat continua avançant. Després de la construcció del camp de rugbi on entrena actualment el club santcugatenc, aquest complex esportiu disposa ja de l'edifici social i de vestidors. Amb un cost de prop de 4 milions d'euros, aquest edifici compta amb 4 vestidors per equips, 2 per esports individuals i 4 més per als àrbitres, un espai d'oficines, un gimnàs o una zona de bar, entre d'altres.

D'aquesta manera, aquest equipament ha de donar servei tant al camp de rugbi on juga actualment el club santcugatenc, com al futur camp de rugbi de competició i la pista d'atletisme, pendents de construcció, així com als nous equipaments que es vagin projectant en la segona fase de la Ciutat Esportiva. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És un edifici que està dimensionat no per la part que ja tenim feta ni tampoc per la part que falta fer, que és l'estadi d'atletisme i el camp de rugby de competició, sinó també per tots els equipaments que vindran.


L'alcalde ha afegit que l'edifici potser s'ha acabat una mica més tard del previst, ja que es tracta d'una zona encara per urbanitzar i que això ha endarrerit una mica els treballs, però que a data d'avui ja està finalitzat i la seva posada en marxa definitiva depèn ara de la companyia elèctrica Fecsa, que ha de donar d'alta la llum.

Lluís Recoder




L'edifici social i de vestidors de la Ciutat Esportiva està adaptat per a persones amb minusvalideses i disposa també d'una instal·lació de plaques solars per a l'aigua calenta sanitària.

Recordem que el projecte de la Ciutat Esportiva consta de dues fases. La primera, que en encara està en execució, suposava la construcció de l'actual camp de rugbi, així com d'un segon camp de rugbi de competició i una pista d'atletisme. En una segona fase, s'aniran definint la resta d'instal·lacions que ocuparan aquest entorn de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.