Diferents entitats organitzen la campanya alternativa 'L'any del Milionari'


  • Comparteix:

Diferents entitats santcugatenques participen en 'L'any del Milionari', una campanya alternativa en protesta contra els actes de l'any del Mil·lenari. Els organitzadors addueixen que l'ajuntament dedica un pressupost excessiu al Mil·lenari, que les activitats que proposen tenen un públic limitat i que formen part de la precampanya electoral.

Els organitzadors consideren vergonyós que el consistori destini un gran pressupost per algunes activitats i deixi de banda a un gran número d'entitats locals. Per això, aquesta iniciativa es proposa aplegar les activitats de totes les associacions que conformen la vida cultural diària del municipi. Ho explica Josep Casadellà, membre de la Plataforma Antifeixista.

Josep Casadellà



Les activitats de l'any del Milionari han començat aquest cap de setmana amb la jornada de solidaritat amb Palestina. Tot i que de moment no hi ha un programa definit, sí que hi ha clares algunes accions de caire més emblemàtic. És el cas del "vi del Milionari" una resposta al cava del Mil·lenari. Josep Casadellà.

Josep Casadellà



Entre les entitats que participen en aquesta iniciativa s'inclouen la FAV, Maulets, la Plataforma Antifeixista, el CASC i altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.