Talls de trànsit al voltant de l'escola Joan Maragall per la instal·lació de reductors de velocitat

L'Ajuntament instal·larà coixins berlinesos per pacificar els carrers Estapé, Mina, Alfons d'Aragó i Montseny


  • Comparteix:

Tram del carrer Montseny, al costat de l'escola Joan Maragall on s'instal·laran aquests coixins berlinesos / Foto: Google Maps

Tram del carrer Montseny, al costat de l'escola Joan Maragall on s'instal·laran aquests coixins berlinesos / Foto: Google Maps

Els carrers del voltant de l'escola Joan Maragall patiran talls de trànsit puntuals per la instal·lació de coixins berlinesos per pacificar i generar un espai més segur al voltant del centre. Aquest dimarts, el carrer de la Mina estarà tallat entre els carrers de Sant Pere i Estapé, per la instal·lació d'aquests reductors de velocitat. El dimecres serà el torn del carrer Montseny, entre el carrer Abella i Estapé. Malgrat el tall de la via, els veïns d'aquests trams de carrer sí que podran accedir en vehicle a casa seva, però ho hauran de fer en direcció contrària per l'avinguda de Rius i Taulet, el carrer de les Escoles o bé, pel passeig de la Creu.

Per pacificar l'entorn del Joan Maragall s'instal·laran tres coixins berlinesos en els carrers Estapé i Mina, i dos més al carrer Montseny. També es pacificarà l'entorn de l'Institut Leonardo da Vinci, on s'instal·laran dos reductors de velocitat en el carrer Alfons d'Aragó. En aquest cas no es tallarà el trànsit, ja que es donarà pas alternatiu als vehicles que circulin per aquesta via.

La pacificació de l'entorn de l'escola Joan Maragall era una reclamació dels alumnes i de l'AFA des de fa anys. La 'Revolta Escolar' del febrer del 2021 va ser la concentració més multitudinària on es va exigir al consistori un espai més segur i pacificat al voltant d'aquesta escola.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.