Sant Cugat tornarà a tenir caparrot aquesta Festa Major


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns del Monestir agafa el relleu al col·lectiu que se n'havia fet càrrec fins ara

L'Associació de Veïns del Monestir agafa el relleu al col·lectiu que se n'havia fet càrrec fins ara

Els caparrots de Sant Cugat tornaran aquesta Festa Major, després que l'associació de veïns del Monestir hagi pres el relleu al grup de Caparrots que fins ara se'n feia càrrec. Fins el proper dia 30 d'aquest mes, els santcugatencs poden participar en l'elecció del Caparrot 2005, votant entre els 4 candidats proposats enguany.

Després que l'any passat Sant Cugat es quedés sense caparrot, aquest any aquests populars capgrossos tornaran a ser protagonistes de la Festa Major de la ciutat. Això ha estat possible després que l'associació de veïns del Monestir hagi decidit agafar el relleu al grup de Caparrots, que fins l'any passat havia tirat endavant aquesta tasca però que fa un any ja van anunciar que no se'n podia fer càrrec.

Ara, el president de l'associació de veïns del Monestir, Jordi Molgó, assegura que agafen aquest projecte amb molta il·lusió i que han rebut molta ajuda per part dels seus predecessors.

Jordi Molgó

Ha estat més il·lusionant que una altra cosa perquè la gent que ho feia abans ens han ajudat molt. Ha sorgit com surten les coses, ells ens van fer la proposta i, encantats de la vida.


Pel que fa als candidats d'aquest any 2005, els organitzadors han proposat 4 noms: Rogeli Pedró, Montse Sant, Santiago Hilla i Concepció Belda. Segons Molgó, han buscat persones del poble i conegudes, una tasca que, segons ha dit, no ha estat gens difícil perquè a Sant Cugat 'hi ha molta gent especial'.

Jordi Molgó

En principi ho hem fet com sempre fins ara, escollint gent del poble i que siguin coneguts i que algun fet destacat ens faci pensar en ells.


Com ja és habitual, el procés d'elecció del Caparrot de l'Any es farà per votació popular. Totes les persones que vulguin, poden retallar les butlletes que publiquen el Tot Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat, i marcar amb una creu un d'aquests candidats. Els santcugatencs també poden fer altres propostes que seran recollides de cara a properes edicions.

Els vots podran dipositar-se fins el dia 30 d'aquest mes a les capses dipositades a diferents punts com aquesta mateixa emissora, el Tot sant Cugat, l'Ajuntament, la Casa de Cultura i els centres cívics dels districtes, l'Ateneu de Sant Cugat i el Casal de Barri, el CMSC i l'EMD.

El caparrot del 2005 no es donarà a conèixer fins la Festa Major, quan es faci la seva presentació en societat, com sempre coincidint amb el Pregó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.