Un accident a l'A-7, a Sant Cugat, provoca un mort i 10 quilòmetres de retencions


  • Comparteix:

Una col·lisió entre dos camions a l'autopista A-7, a l'alçada de Sant Cugat, va provocar dissabte un mort i retencions de fins a 10 quilòmetres durant més de cinc hores. Un dels vehicles accidentats transportava benzina, fet que va obligar a activar la fase d'alerta del Pla d'Emergències del Transport. En les tasques de rescat van intervenir nou dotacions dels bombers de la Generalitat.

L'accident es va produir a primera hora de la tarda, quan un camió cisterna de l'empresa Repsol va impactar contra un altre camió de matrícula italiana que es trobava estacionat al lateral de la via i mal senyalitzat, segons van informar els Mossos d'Esquadra. El xoc va provocar la mort del conductor del camió cisterna. L'altre conductor va salvar la vida, ja que en aquell moment es trobava fora de la zona del sinistre. La col·lisió va provocar un vessament de combustible, la qual cosa va obligar a activar el Pla d'Emergències Transcat. Nou dotacions dels bombers van intervenir per controlar la fuita de benzina. A causa de l'accident, l'autopista A-7 va estar tallada al trànsit durant més de cinc hores, fet que va provocar retencions de fins a 10 quilòmetres a l'alçada de la nostra ciutat.

La jornada de dissabte va ser tràgica a la comarca. Unes hores abans del sinistre de l'A-7, una avioneta es va estavellar a l'autopista C-58, al terme municipal de Sant Quirze, amb un balanç de dues persones ferides. L'aparell s'havia enlairat minuts abans de l'aeròdrom de Sabadell i va intentar un aterratge d'emergència a causa de l'avaria del pilot automàtic. L'impacte va afectar un vehicle que circulava per l'autopista. Un dels ferits va quedar en estat greu, i va ser intervingut a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.