La revetlla de Sant Joan, sense incidents greus


  • Comparteix:

Durant la revetlla de Sant Joan NO s'han produït incidents de gravetat al municipi. La policia local i els bombers de la Generalitat han fet diverses sortides per sufocar petits incendis de matolls o contenidors. 3 persones han patit cremades lleus pels petards, i l'Hospital General ha hagut d'atendre 7 persones que han patit ferides lleus en diversos accidents de trànsit.

A la plaça d'en Coll els bombers han apagat una foguera incontrolada i a la zona del Pla del Vinyet han actuat per uns contenidors de brossa que cremaven. Els petards també han provocat que es trenquessin algunes bústies, papereres i contenidors.

A la resta de la comarca, els bombers han fet més de 100 sortides, especialment per incendis de vegetació o per incendis de contenidors. El Vallès Occidental és la comarca que ha provocat més incidències durant la revetlla de Sant Joan, amb un 12% de les 833 sortides que s'han fet a tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.