Un gos ataca un metge a Valldoreix


  • Comparteix:

Un metge ha resultat ferit greu en una orella a causa de les mossegades que li va propinar un gos pastor belga mentre visitava una veïna de Valldoreix. El ferit, veí de Cerdanyola, presenta una ferida de 4 centímetres a l'orella dreta.

La víctima es va apropar fins la finca de Valldoreix per assistir la seva propietària, en qualitat de metge. La veïna de Valldoreix va lligar el gos, però passada una estona, el marit va deslligar l'animal que es va abraonar sobre el metge, mossegant-li salvatgement l'orella dreta.

El metge, que estarà de baixa unes sis setmanes, ha presentat denúncia a la Policia de Sant Cugat i demana que l'administració prengui part en el tema per evitar que es reprodueixin situacions com aquesta.

Recordem que fa un parell de mesos uns gossos van desfigurar el rostre d'una cartera de Matadepera mentre feia el repartiment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.