L'escola L'Olivera continua sense els llums instal·lats, un mes després de l'arranjament del sostre


  • Comparteix:

La directora del centre es mostra decebuda per aquest retard

La directora del centre es mostra decebuda per aquest retard

El CEIP L'Olivera continua encara sense tenir instal·lat el nou sistema d'enllumenat que s'ha de col·locar al fals sostre de l'escola. La directora del centre, Núria Garcia Turu, s'ha mostrat decebuda perquè considera que és un tema que s'arrossega des de fa massa temps. Tot i això, la directora ha recalcat també que els problemes de manca de seguretat produïts fa un parell de mesos pel despreniment de plaques del fals sostre estan totalment resolts.

Després que la Generalitat optés, fa quasi dos mesos, per desmuntar i tornar a col·locar les plaques del fals sostre de l'escola per garantir la seguretat després del despreniment d'algunes plaques, a data d'avui encara no s'han col·locat els llums nous que han d'acompanyar aquestes obres.

Segons la directora del centre, Núria Garcia Turu, des de la Generalitat es va optar, a l'hora de tornar a posar el fals sostre, per canviar el sistema d'il·luminació ja que segons els van dir, aquesta era la millor opció per no haver de manipular el sostre.

Tot i això, ja fa quasi un mes que les plaques tornen a estar col·locades i en canvi no s'ha instal·lat encara aquest sistema d'il·luminació. De moment, l'escola utilitza uns llums de peu durant les hores de menys llum, i segons Núria Garcia Turu, ja estan una mica 'cansats' d'aquesta solució.

Núria Garcia Turu

Al canviar el sostre es va optar per un altre sistema d'il·luminació perquè deien que era millor no manipular el sostre. Aquests llums encara no han arribat i ara tenim uns llums de peu. Ja estem una mica cansats perquè ha passat molt de temps i encara no està solucionat.


És per això que tant la direcció com l'AMPA de L'Olivera demanen a la Generalitat que acabin de resoldre els problemes sorgits arran d'aquest despreniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.