L'Ajuntament renovarà el conveni amb el CIRE perquè presos treballin en tasques de neteja forestal


  • Comparteix:

Els treballs de neteja de franges forestals i adequació de rieres ja han començat

Els treballs de neteja de franges forestals i adequació de rieres ja han començat

L'Ajuntament de Sant Cugat col·labora un any més amb el Centre d'Iniciatives per la Reincerció, el CIRE, amb l'objectiu de facilitar la reincerció social i laboral als interns de centres penitenciaris de Catalunya. Amb aquesta voluntat, una quinzena de presos realitzen treballs dins l'àmbit de Collserola, com tasques de manteniment de rieres o neteja de les franges de protecció contra incendis.

Des de l'any 2002, l'Ajuntament col·labora amb el CIRE en aquest projecte per la reinserció sociolaboral de presos mitjançant la preservació del medi ambient.

Enguany, els treballs ja han començat i van a càrrec d'una quinzena d'interns de diferents centres penitenciaris de Catalunya, que realitzen tasques de neteja de les franges de protecció contra incendis i de millora de l'estat de les rieres. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

El primer conveni amb CIRE data del 2002. Els treballs mediambientals consisteixen en millorar l'estat de les rieres i la rehabilitació de de la franja de protecció per incendis.


Pomar afegeix que els treballs tenen una durada de sis mesos. Concretament, les tasques per a la rehabilitació de les franges contra incendis van començar el passat desembre i la feina de millora de les rieres està a punt d'iniciar-se.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient assegura que, tot i que els treballs ja han començat, el conveni es signarà aquests propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.