L'Oficina de Turisme estrena un nou itinerari per promocionar el Camí dels Monjos


  • Comparteix:

Una desena de persones han participat aquest diumenge en un nou itinerari de l'Oficina de Turisme, en aquest cas per potenciar el Camí dels Monjos que antigament unia els monestirs de Sant Cugat i Sant Llorenç del Munt. L'objectiu d'aquesta iniciativa és promoure l'ús d'aquesta via natural i difondre'n els seus valors ecològics, històrics, turístics i culturals.

Sota el títol de 'Del Camí dels Monjos fins a la Guerra del Francès' l'oficina de Turisme de Sant Cugat ha estrenat aquest diumenge un itinerari per aquest racó vallesà per tal de promoure aquest camí que antigament unia els Monestir de Sant Cugat i Sant Llorenç del Munt, tal i com han acordat fer els ajuntaments de la nostra ciutat Terrassa, Matadepera i Sant Quirze.

La tinent d'alcalde de cultura, Àngels Solé ha explicat que aquest tipus de projectes serveixen perquè la gent comenci a recordar que hi ha una història entre dos monestirs benedictins, i ha afegit que ara l'Ajuntament està preparant una ruta per aquest camí perquè la gent la visqui i la comparteixi.

Àngels Solé

Servirà si més no perquè la gent comenci a recordar que hi ha una història entre dos monestirs benedictins i molt aviat començarem una ruta amb tots els elements perquè la gent comenci a viure-la i compartir-la.


La tinent d'alcalde ha apuntat també que des dels municipis per on passa aquest camí esperen poder tenir acabades d'aquí un any les senyalitzacions del recorregut i tirar endavant el projecte per establir una marca gastronòmica amb una ruta de restaurants, així com publicacions i materials didàctics per les escoles de l'entorn. Segons Solé la idea és crear un 'imaginari' a l'entorn del Camí dels Monjos perquè arreli en la cultura popular santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.