Avui s'entreguen els premis FAD d'Arquitectura


  • Comparteix:

El grup de vivendes del número 48 del Carrer Verdi poden rebre aquesta nit el premi que concedeix el Foment de les Arts Decoratives en la categoria d'arquitectura. El disseny d'aquests habitatges és obra de Carlos Ferrater, que també és finalista per la reforma de la factoria Martini de Madrid.

Les 12 cases santcugatenques hauran de competir amb 17 projectes més dins la categoria d'arquitectura. Les altres són interiorisme, espais exteriors i espais efímers.

El jurat dels premis està format per 8 professionals vinculats al món de l'arquitectura, l'interiorisme i l'enginyeria. Un dels seus integrants és l'arquitecte Jon Montero que ha subratllat la qualitat del disseny de l'edifici santcugatenc:

Jon Montero

És un projecte interessant en el qual s'enllaça una bona arquitectura i una bona promoció


Els premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme 2002 es lliuren a les 9 de la nit a la seu de l'entitat, a Barcelona. El Kursaal de Sant Sebastià de Rafael Moneo es perfila com un dels projectes favorits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.