ASDI espera llum verda de la Generalitat per construir una llar-residència a Valldoreix


  • Comparteix:

L'Associació Pro Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat, ASDI, està pendent de la resposta de la Generalitat per començar a construir una llar-residència en els terrenys que posseeix l'entitat a Valldoreix al carrer Mestra Casanoves. L'objectiu d'aquest projecte és poder oferir una alternativa a aquells nois i noies que tenen prou autonomia com per viure pel seu compte o aquells que les seves famílies ja no se'n poden fer càrrec

ASDI espera que la Generalitat doni llum verda al seu projecte de construcció d'una llar residència abans d'aquest estiu. Tot i que en un primer moment, l'administració va dir que no es tractava d'una prioritat, l'entitat està molt esperançada perquè ha demostrat que hi ha una gran demanda de places. Així ho ha expressat, Ramon Félez, director del centre d'ASDI, en declaracions al magazín 'Barra Lliure'.

Ramon Fernànde

El projecte està força avançat, l'hem presentat a la Generalitat i ara estem esperant que ens diguin que sí o qu no . Però som força optmistes i creiem que ens ajudaran i força.


La residència reservaria una sèrie d'habitacions pel servei "Respir" en què els pares podrien deixar els nois i noies durant uns període de temps curt, com per exemple un cap de setmana, per descansar de la rutina diària. Si la resposta de la Generalitat fos negativa, llavors l'Associació estudiaria la possibilitat de comprar pisos a Promusa.

D'altra banda, ja està obert el període d'inscripcions pels cursos de formació de monitors de lleure especialitats en nois discapacitats, títol homologat per la Generalitat, organitzat per ASDI i l'escolaTraç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.