TVE a Catalunya, amb seu a Sant Cugat, amplia un 25% les seves instal·lacions


  • Comparteix:

L'ens públic emetrà des de Sant Cugat un concurs de balls de saló amb un format similar a 'Operación triunfo'

L'ens públic emetrà des de Sant Cugat un concurs de balls de saló amb un format similar a 'Operación triunfo'

TVE de Catalunya, amb seu a Sant Cugat, ha inaugurat un nou centre de producció d'uns 10.000 metres quadrats, que suposa una ampliació de prop del 25% de les instal·lacions que tenien fins ara. A més, l'ens públic ha anunciat que de cara a l'estiu, s'emetrà des de Sant Cugat un concurs de balls de saló amb un format similar al de l'exitós programa 'Operación Triunfo'.

El nou centre de producció de TVE a Sant Cugat oferirà una millora en la qualitat i en la producció, convertint-se així en un referent europeu. Així ho han assegurat des de la direcció del centre territorial de l'ens públic a Catalunya. En concret, s'ha fet una ampliació d'uns 10.000 metres quadrats, que se sumen als 40.000 dels que ja disposaven les instal·lacions de Sant Cugat.

El cap de comunicació de TVE a Catalunya, Felip Tura, explica quines millores comportarà l'ampliació per al centre territorial de Sant Cugat.

Felip Tura

Desintoxicar la carga material que tenien actualment les instal·lacions, eliminar algunes unitats mòbils on hi havia controls de realització com també crear accessos directes a plató.


Les obres d'ampliació han trigat 17 mesos a consolidar-se, segons Tura a causa dels canvis en la direcció de TVE a Madrid.

D'altra banda, des de l'ens públic han anunciat que, de cara a l'estiu, el centre de Sant Cugat realitzarà i emetrà un nou programa-concurs, que es titularà 'Mira quién baila' i que tindrà un format similar al de 'Operación Triunfo', però centrat en els balls de saló. Felip Tura.

Felip Tura

Es un programa fresc, d'estiu, que s'emetrà els dilluns de 10 a 12 del vespre. Participaran aquells concursants que es vulguin donar a conèixer i que necessitin assessorament.


Amb aquest programa, TVE a Catalunya vol potenciar els programes produïts des del centre de Sant Cugat i aprofundir en la descentralització de l'ens públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.