Els veïns de Coll Favà rebutgen rotundament que les Barraques s'ubiquin al seu barri


  • Comparteix:

L'associació de veïns anuncia mobilitzacions si l'Ajuntament manté la proposta

L'associació de veïns anuncia mobilitzacions si l'Ajuntament manté la proposta

L'Associació de Veïns de Coll Favà organitzarà mobilitzacions si l'Ajuntament manté la seva proposta d'ubicar les Barraques de Festa Major d'enguany en aquest barri. L'entitat veïnal assegura que pateixen sorolls durant tot l'any, provinents de la zona esportiva municipal, i acusen l'Ajuntament d'haver pres aquesta decisió desconeixent la realitat del barri.

Després de la proposta de l'Ajuntament d'allotjar les Barraques de la Festa Major d'enguany a la zona del Pont de Can Vernet, els veïns del barri de Coll Favà han manifestat el seu absolut desacord amb aquesta ubicació.

Segons el president de l'Associació de Veïns de Coll Favà, Jordi Iparraguirre, els veïns del barri ja pateixen durant tot l'any els sorolls i molèsties de la zona esportiva municipal. Iparraguirre, a més, ha assegurat que es tracta d'una decisió que demostra el desconeixement del barri per part de l'Ajuntament, ja que les Barraques se situarien, diue, a escassos 20 metres dels habitatges.

Jordi Iparraguirre

És una decisió que sobre el mapa pot semblar molt raonable, però demostra un total desconeixement de la problemàtica dels veïns, perquè es vol fer un concert a 20 metres dels veïns que fa més d'un any que pateixen els sorolls de la zona esportiva.


Des de l'associació de veïns han desmentit que hagin arribat amb un principi d'acord amb l'Ajuntament per ubicar les Barraques a Coll Favà, com s'havia publicat. Tot i la seva negativa a acollir aquesta activitat de la Festa Major, el president de l'Associació de Veïns de Coll Favà ha volgut aclarir que això no significa que no participin d'altres activitats de la Festa, com les iniciatives esportives per als més petits, i que en tot cas, és l'Ajuntament qui té l'última paraula.

Jordi Iparraguirre

Parlant clar, l'Ajuntament farà el que voldrà. Tot i així ens sembla que no és la manera de fer les coses i no és la manera d'establir un diàleg. Les ganes de divertir-se, que és fantàstic, no haurien de passar per sobre del dret a gaudir de la salut dels veïns


En el cas que l'Ajuntament decideixi finalment ubicar les Barraques d'enguany a la zona del Pont de Can Vernet, l'Associació de Veïns del Coll Favà no descarta organitzar mobilitzacions de protesta. Tot i això, l'associació està a l'espera d'una nova reunió amb els representants del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.