El CAR acull la jornada 'Els bombers i la Condició Física'


  • Comparteix:

Durant tot el dia d'avui, les instal·lacions del CAR acolliran la jornada 'Els bombers i la Condició Física'. En aquesta iniciativa participaran professionals de tot l'estat i es presentarà el Programa de Condicionament Físic dels Bombers.

El director d'Emergències i Seguretat Civil, Josep Maria Padrosa serà l'encarregat d'inaugurar aquesta jornada on participaran 150 bombers de diferents cossos de l'estat espanyol. Durant tot el dia s'impartiran xerrades que inclouen aspectes com la determinació del perfil fisiològic dels bombers, la col·laboració entre entitats esportives i bombers o l'activitat física i la salut.

La jornada servirà per presentar el Programa de Condicionament Físic del Bomber que han elaborat membres del Cos de bombers de la Generalitat. El programa s'ha fet a partir de l'estudi fisiològic que ha elaborat el CAR i el seu objectiu és implantar-lo en tots els cossos de bombers. Àngel Rifà, coordinador d'activitat física dels bombers de la Generalitat explica quines són les línies bàsiques del document.

Àngel Rifà



Un dels altres punts del dia serà l'explicació de les proves de bombers que formen part dels Jocs Mundials de Policies i Bombers que es celebraran l'any vinent a Barcelona. Àngel Rifa comenta algunes de les proves que hauran de passar els participants.

Àngel Rifà



La cloenda de la jornada anirà a càrrec del secretari general del Departament d'Interior Brauli Duart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.