La II Mostra Gastronòmica supera les expectatives i dobla el nombre de degustacions de la primera edició


  • Comparteix:

Èxit de participació a la segona Mostra de Restauradors que s'ha celebrat aquest diumenge, dins el marc de la mostra Sant Cugat Actiu. En total, s'han servit més de 4.500 degustacions, el doble que en la primera edició. Davant d'aquesta resposta, l'alcalde ha anunciat que estudiaran la possibilitat de no haver d'esperar dos anys per repetir aquesta iniciativa, sinó que es pugui fer més sovint per donar a conèixer els diferents restaurants de la ciutat.

Degustacions de productes menorquins, confit de blanqueta d'ànec amb fruits secs o tempura de verduretes i llagostins han estat alguns dels plats que han pogut degustar tots aquells que s'han acostat fins a la segona Mostra Gastronòmica que s'ha celebrat aquest diumenge dins del marc de la mostra Sant Cugat Actiu.

El bon temps ha acompanyat aquesta iniciativa i això ha ajudat a que hagin estat molts els santcugatencs que s'han acostat a les parades dels 16 restauradors, que amb la mostra han trobat una bona oportunitat per donar-se a conèixer als ciutadans de Sant Cugat. En total, s'han servit més de 4.500 degustacions, el doble que fa dos anys. La valoració per part dels restuaradors ha estat, com no podia ser d'una altra manera, molt positiva.

Restauradors de la Mostra

Hi ha dos motius: fer ciutat i promocionar-nos. Estem molt contents perquè ha vingut molta gent . Bé, tiot i que podria millorar.


També els visitants han fet una valoració positiva d'aquesta iniciativa, que els ha permès degustar diferents productes. Molts d'ells han destacat el fet que ha estat una bona oportunitat per conèixer nous locals de restauració.

Visitants

Hem provat coses de diferents restaurants i n'hem conegut de nous. Està molt bé perquè ara tot està tancat i podem menjar alguna cosa.


Davant d'aquesta bona resposta, l'alcalde, Lluís Recoder, ja ha anunciat que estudiaran la possibilitat de convertir aquesta iniciativa en anual, per no haver d'esperar dos anys més a repetir-la. De moment però, encara no hi hauria una data o un marc determinat.

Lluís Recoder

ha funcionat tant bé que potser no cal esperar dos anys per repetir-ho, ho podem repetir amb una altra excusa perquè els nostres restaurants es donin a conèixer a la gent.


Una banda de jazz, a càrrec del Bebop Jazz, ha posat el colofó al dinar, amenitzant la jornada a tots aquells que s'han assegut a les tauletes instal·lades al llarg de l'Avinguda Gaudi per gaudir d'un bon àpat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.