L'Agrupació Teatral La Floresta farà una obra de teatre per recpatar diners pels afectats del tsunami


  • Comparteix:

Els beneficis de l'obra aniran a parar als projectes solidaris de Creu Roja

Els beneficis de l'obra aniran a parar als projectes solidaris de Creu Roja

L'Agrupació Teatral la Floresta oferirà, el pròxim 15 de maig, una nova representació de l'obra 'Llama un inspector' per recaptar diners per les víctimes del tsunami del sud-est asiàtic. Els beneficis serviran per ajudar a financiar els projectes que Creu Roja realitza a la zona i que s'allargaran com a mínim els propers 5 anys.

El Teatre de la Unió Santcugatenca s'omplirà el proper diumenge 15 de maig de solidaritat. I és que l'Agrupació Teatral la Floresta oferirà la representació de l'obra 'Llama un inspector,' per tal de recaptar fons pels projectes d'ajuda als damnificats del sud-est asiàtic que realitza Creu Roja a aquesta zona.

Una de les membres de l'Agrupació Teatral la Floresta, Maribel Martínez, explica com va sorgir aquesta iniciativa solidària.

Maribel Martínez

Aquesta iniciativa va sorgir de l'agrupació perquè ja col·laboràvem amb Unicef des de feia 30 anys. Vam sentir que Creu Roja demanant Col·laboració i per això estem aquí.


La iniciativa també compta amb el suport de l'Ajuntament. En aquest sentit, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha volgut agrair el treball de l'agrupació teatral i de Creu Roja Sant Cugat - Rubí, i ha reiterat la necessitat de no oblidar aquest tipus de tragèdies.

Toni Ramon

Agrair que mantinguin l'esforç per ajudar en aquest àmbit i reiterar el suport de l'Ajuntament. En el seu moment ja vam fer una aportació de 18.000 euros i vam presentar una moció on demanàvem l'abolició del deute.


Segons el president de Creu Roja Sant Cugat - Rubí, Antoni Aguilera, encara queda molta feina per fer al sud-est asiàtic i és per això, que iniciatives com la de l'Agrupació Teatral la Floresta són molt necessàries.

Antoni Ramon

Creu Roja té feina fins el 2010. Ens haurem oblidat de la desgràcia que encara s'estarà treballant. És per això que vull agrair aquesta iniciativa per recaptar fons.


Aquells qui vulguin col·laborar en aquesta iniciativa solidària, que tindrà lloc el proper diumenge 15 de maig al Teatre de la Unió, poden comprar les entrades a les instal·lacions de Creu Roja, a la botiga Milar o a la botiga Més Marcs. El preu de l'entrada és de 5 euros. Per aquells que no puguin assistir a la representació, també es pot fer una aportació de 3 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.