Els més petits podran participar aquest diumenge a la 15a. edició del Llibre Gegant


  • Comparteix:

Una trentena d'il·lustradors traslladaran al paper els contes dels nens i nenes

Una trentena d'il·lustradors traslladaran al paper els contes dels nens i nenes

La plaça de Barcelona serà l'escenari, un any més, de la Festa del Llibre Gegant a Sant Cugat, que enguany celebrarà el seu quinzè aniversari. A la jornada, que tindrà lloc aquest diumenge, hi assistiran una trentena d'il·lustradors que s'encarregaran de fer el dibuix del conte que expliquin els nens que s'apropin a la plaça. Aquest any, i com a novetat, els contes no només s'exposaran en una nova mostra del Llibre Gegant, sinó que també se'n farà una lectura pública el proper 2 de juliol.

La plaça de Barcelona es tornarà a convertir aquest diumenge en un espai màgic, amb motiu de la quinzena edició de la Festa del Llibre Gegant. Una trentena d'il·lustradors, majoritàriament de la nostra ciutat, s'encarregaran d'escoltar els contes dels nens i nenes que s'apropin a la plaça i dibuixaran una làmina representativa del conte.

Els petits podran arribar a la plaça amb la història ja escrita o, si ho prefereixen, la podran escriure allà mateix, ja que s'habilitaran quaderns i tot tipus de llapis. Amb el conte a la mà, els petits podran escollir l'il·lustrador que més els agradi per tal que aquest s'encarregui de donar forma i color a la seva història. Així ho explica Manel Turon, membre de l'Associació del Llibre Gegant de Sant Cugat.

Manel Turon

Els nens escriuran el seu conte o el portaran ja fet de casa, i aleshores buscaran un il·lustrador perquè els faci la il·lustració del conte que ells expliquin.


Tots els dibuixos i els contes es recolliran en el Llibre Gegant que s'exposarà a la Biblioteca del Mil·lenari a partir del 30 de juny i fins a finals de juliol. Una de les novetats de l'edició d'enguany serà la lectura dels contes, que faran diverses personalitats del món artístic el dia 2 de juliol a la mateixa biblioteca. Manel Turon.

Llibre Gegant

La novetat d'enguany és que el dia dos de juliol varies persones de renom llegiran els contes a la biblioteca del Mil.lenari. L'acte es farà a les 12 del migdia.


Recordem que la festa s'iniciarà aquest diumenge a dos quarts d'11 del matí amb una xocolatada i que s'allargarà fins les 2 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.