L'Esbart proposa tallers de dansa per a l'estiu per a nens i joves


  • Comparteix:

L'Esbart de Sant Cugat acull de cara a l'estiu un ampli ventall de tallers de dansa per a totes les edats. Concretament l'entitat ofereix cursos quinzenals per als més petits, de 3 a 11 anys, per a joves de 12 a 16 anys, on podran aprendre des dels moviments de dansa tradicional, capoeira o hip-hop.

De cara a l'estiu l'Esbart prepara un mes de juliol carregat de cursos de dansa per totes les edats i dividits en quinzenes. Pels matins l'entitat oferirà classes per als més petits- de tres a onze anys- on es treballaran els moviments bàsics de dansa i on també es realitzaran activitats complementàries com treballs plàstics.

D'altra banda, a les tardes l'Esbart acollirà els tallers per a joves i adults que passaran des de la dansa oriental, el jazz, o el hip-hop. En aquest sentit, aquests tallers continuaran en la línia dels cursos anuals on s'han introduït modalitats noves de dansa. Escoltem a Quim Pla, un dels coordinadors del programa

Quim Pla

Durant aquest curs hem introduit modalitats noves de dansa, com el hip-hop o la dansa oriental. Els cursos d'estiu aniran en la mateixa línea i seran per totes les edats.


Pla confia que els tallers d'estiu gaudeixin d'èxit com ho han fet durant tot l'any i assenyala que segurament els cursos que més demanda tindran seran els de la franja d'edat entre els tres i els 11 anys. L'estiu és una època, assegura, on els pares busquen activitats per als seus fills.

Quim Pla

Pot ser els cursos d'estiu que més demanda tindran seran els de la franja de menor edat, de tres a onze anys. Es una època on els pares busquen activitats pels seus fills.


Entre els tallers novedosos també destaquen els de dansa africana per a joves a càrrec de l'associació karamala, o les classes de swing, blues i comèdia musical. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzaran a finals de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.