Inauguren un centre residencial privat per a la gent gran a Mira-sol


  • Comparteix:

Sant Cugat compta amb un nou centre residencial privat per a la gent gran, ubicat a tocar de l'estació de FGC de Mira-sol. Amb el nou de Qualia, aquest complex disposa des d'apartaments per a persones que puguin valdre's per sí mateixes fins a dependències per a persones que requereixin serveis i atencions especials.

Un gimnàs, piscina, un auditori on poder veure pel·lícules o un jardí per a poder passejar són alguns dels serveis que ofereix aquest complex residencial de luxe per a la gent gran.

El centre, ubicat a tocar de l'entrada dels Túnels de Vallvidrera i de l'estació de FGC a Mira-sol, compta amb un edifici amb apartaments i suites destinats a persones amb plena autonomia i que puguin valdre's per sí mateixes, i d'un altre per a gent gran que estigui malalta o que tingui unes necessitats assistencials especials. En aquest sentit, no hi falten una zona d'infermeria amb el persona sanitari adient, ni tampoc els recursos teconològics necessaris per oferir als seus habitants el màxim confort i les màximes comoditats. Així ho ha explicat el president de Grup Qualia, Antoni Cirera, que ha remarcat que el seu objectiu és que els residents se sentin, en aquest complex, com a casa.

Antoni Cirera

Les unitats gaudeixen de tots els avenços i comoditats. Per nosaltres és molt important que les persones que hi visquin puguin personalitzar la seva unitat com si fos casa seva.


De la seva banda, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha felicitat pel fet que s'incrementin els recursos per a la gent gran del municipi, que representa el 10% del total dels santcugatencs. L'alcalde també ha remarcat la importància que aquests centres residencials siguin oberts per tal que els seus habitants es relacionin amb gent d'altres generacions i altres edats, i ha recordat que, en aquest sentit, l'entorn de Qualia és immillorable.

Lluís Recoder

Els centres de tercera edat no han de ser aïllats sinó que han de ser oberts a la gent. I estan en un lloc privilegiat, en un barri important de la ciutat i que en els propers anys canviarà molt.


Recoder ha fet esment de projectes com el futur mercat, la nova biblioteca central o una plaça cívica, entre d'altres, que faran d'aquest entorn una important zona de centralitat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.