Infants i il·lustradors donen vida a una nova edició del Llibre Gegant, que enguany recull prop de 150 contes


  • Comparteix:

Aquest any, i com a novetat, el proper 2 de juliol es farà una lectura pública dels contes

Aquest any, i com a novetat, el proper 2 de juliol es farà una lectura pública dels contes

Prop de 150 contes il·lustrats formaran el Llibre Gegant de Sant Cugat, que s'ha començat a elaborar aquest diumenge, amb la tradicional festa del Llibre Gegant, que s'ha fet, un any més, a la plaça Barcelona. Tot i que enguany, la xifra de participació ha estat una mica inferior a la de l'any passat, des de l'organització ho atribueixen al fet que hagi coincidit amb un cap de setmana de 3 dies. Com a novetat, enguany, els contes a més d'exposar-se a la mostra del Llibre gegant es llegiran el proper 2 de juliol.

Una vintena d'il·lustradors han donat forma als protagonistes dels contes que els més petits han creat aquest diumenge a la Festa del Llibre Gegant que s'ha celebrat durant tot el matí a la plaça Barcelona.

Tot i el bon temps que ha acompanyat la jornada, enguany la participació ha estat més baixa que en anteriors edicions, un fet que des de l'organització atribueixen al fet que dilluns sigui dia festiu ja que molts famílies han aprofitat per marxar durant aquests 3 dies. Escoltem Pep Martínez, membre de l'Associació del Llibre Gegant.

Pep Martínez

L'assistència de gent ha estat constant tot i que potser hi ha hagut menys cues que l'any passat


Pel que fa als il·lustradors, que fan entre 4 i 5 pàgines durant la festa, la valoració ha estat, com és habitual positiva, ja que es tracta d'un dia especial que els permet treballar conjuntament amb els més petits. Així ho explica la il·lustradora Luca.

Luca

Ens ho passem molt bé perquè amb els nens creem una història conjuntament i ells tenen molta idea del que volen


En el cas dels més petits, els autèntics protagonistes de la festa, el dia també ha sigut especial ja que han pogut esmorzar xocolata desfeta mentre els dibuixants plasmaven els seus contes sobre el paper, tots ells amb una imaginació desbordant.

Nens

He explicat el de l'ocellet malalt; jo un de prínceps i princeses.


Recordem que aquest any com a novetat els contes no només s'exposaran en una nova mostra del Llibre Gegant, sinó que també se'n farà una lectura pública a la Biblioteca del Mil·lenari el proper 2 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.