Els comerços se sumen a la Festa Major amb la botiga al carrer


  • Comparteix:

La novena edició de la jornada de botiga al carrer, organitzada per Sant Cugat Comerç, ha tingut una bona acceptació entre els santcugatencs. Com cada any ha estat una gran festa en la qual la majoria dels comerços de la nostra ciutat han aprofitat per exposar els seus millors productes.

La Botiga al Carrer va ser una bona ocasió pels nouvinguts per conèixer els comerços de la seva ciutat. Ho explica el responsable de la Merceria Brunet.

Merceria Brunet



Tot i fer-se en dia laborable, l'edició d'enguany de la botiga al carrer va ser molt concorreguda, i durant tot el matí i la tarda molts santcugatencs es van acostar a les diferents parades. De tota manera, des de Sant Cugat Comerç es desitja que, en futures edicions, es busqui un dia festiu per l'edició de la botiga al carrer. Ho explica la seva presidenta, Maria Eulàlia Egea.

Maria Eulàlia Egea



Com cada any, els comerciants de la Botiga al Carrer van obsequiar als seus clients amb la bossa amb el cartell de Festa Major. Un record que els sancugatencs s'emporten dels seus botiguers, que van esmerçar grans esforços a l'hora d'engalanar els aparadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.